İçeriğe geç

Alize Cotton Gold Hobby Ile Ne Örülür

Alize Cotton Gold ile ne örülür?

Motifli örgü: Alize Cotton Gold ile motifli hırkalar, yelekler, kazaklar ve çantalar örebilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde mevsim geçişlerinde veya yaz aylarında giymek için uygundur.

Alize Cotton Gold nasıl bir IP?

Yaz mevsimi için ideal bir ip arıyorsanız ilk bakmanız gereken Alize Cotton Gold amigurumi koleksiyonudur. Bu tür iplikler yumuşaktır ve örülmesi daha kolaydır. File bluzlar ve motifli yelekler için tercih edilen bir iplik olan Amigurumi serisi 100 gram ağırlığında ve 300 metre uzunluğundadır.

Alize Cotton Gold hangi tığ?

%45 akrilik, %55 pamuktan üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 330 metre uzunluğundadır. Üretici 3.5-5 numaralı şiş veya 2-4 numaralı tığlarla örülmesini önermektedir.

Alize Cotton Gold Kaç mm Olur?

Alize Cotton Gold Hobby el örgü ipleri %55 pamuk ve %45 akrilikten üretilmiş olup 165 metre uzunluğunda ve 50 gram ağırlığındadır.

Alize ip kaç numara tigla orulur?

Üretici 2,5-3 numaralı şiş veya 2-4 numaralı tığlarla örmenizi öneriyor.

Alize ip tuylenme yapar mı?

Tüy dökmez, çamaşır makinesinde yıkanabilir.

Alize Cotton Gold 60 ne renk?

ALİZE COTTON GOLD 60 Siyah.

Alize Angora Gold hangi tığ ile örülür?

Ağırlığı 100 gram, uzunluğu ise 550 metredir. Üretici firma 3-6 numaralı şiş veya 2-4 numaralı tığ ile örülmesini öneriyor.

Alize Cotton Gold 55 hangi renk?

ALİZE COTTON GOLD 55 Beyaz.

Cotton ip ile neler yapılır?

Pamuk ipi hangi projelerde kullanılır? Örgü, tığ işi, makrome, aksesuar tasarımı, bebek ürünleri ve ev dekorasyonunda kullanılabilir.

Alize markası kimin?

Yünteks grubuna ait olan Alize markası 1984 yılından bu yana yenilikçi bir ip markasıdır. Misyonumuz gelişen teknolojiyi yakından takip etmek ve bunu tüm örgü ipliklerine uygulamaktır. Oeko-Tex standartları çerçevesinde üretim yapmaktadır.

Alize kaç numara şişle örülür?

Hırka, yelek, kazak, aksesuar ve daha fazlasını örmek için uygundur. %75 akrilik, %25 yünden yapılmıştır. 100 gram ağırlığında ve 100 metre uzunluğundadır. Üretici 8-10 numara şişlerle örmeyi öneriyor.

Alize Cotton Gold ile ne orulur?

Kullanım Alanı: Hırka, yelek, atkı, bere, kazak, çanta vb. üretiminde kullanılır.

Alize Cotton Gold 599 hangi renk?

Alize Cotton Gold 599 Taş rengi el örgü ipi.

Alize Cotton Gold 690 hangi renk?

Alize Cotton Gold 690 Kahverengi el örgü ipi.

Alize Lanagold ile neler örülür?

Hırka, yelek, kazak, aksesuar, atkı, bere, şal ve daha birçok şey örmek için uygundur. %49 yün, %51 akrilikten üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 240 metre uzunluğundadır. Üretici 4-6 numaralı şişlerle örmenizi önermektedir.

Alize Angora Gold ile neler yapılır?

Kullanım Alanı: Kazak, yelek, bluz, atkı, bere, şal vb. ürünlerin imalatında kullanılır.

Cotton ip ile neler yapılır?

Pamuk ipi hangi projelerde kullanılır? Örgü, tığ işi, makrome, aksesuar tasarımı, bebek ürünleri ve ev dekorasyonunda kullanılabilir.

Alize Angora Gold kaç numara şişle örülür?

%80 akrilik, %20 yünden üretilmiştir. 100 gram ağırlığında ve 550 metre uzunluğundadır. Üretici 3-6 numaralı şiş veya 2-4 numaralı tığ ile örülmesini önermektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir