İçeriğe geç

Altınova Izmir Arası Kaç Tl

İzmir Altınova arası otobüsle kaç saat?

İzmir ile Altınova arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 1 saat 36 dakika sürmektedir. İzmir ile Altınova arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenlemektedir?

Altınova’ya hangi otobüs gider?

Kepez bölgesinin en çok ziyaret edilen yerlerinden biri olan Altınova’ya toplu taşıma ile nasıl gidebileceğinizi buradan öğrenebilirsiniz. Otobüs: 35, 400, AC03, 46, 46A.

İzmir Ayvalık otobüs bileti ne kadar?

İzmir Ayvalık arası otobüs bileti ne kadar? İzmir Ayvalık arası otobüs bileti fiyatları 339.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 339 civarındadır.

Kamil Koç Ankara İzmir kaç lira?

Ankara-İzmir arası otobüs bileti fiyatları 699.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 699 TL civarında.

İzmir Yalova bileti ne kadar?

İzmir Yalova arası otobüs bileti ne kadar? İzmir Yalova arası otobüs bileti fiyatları 779.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 779 civarında.

Altınova nereye bağlıdır?

Yalova’nın güneybatısında yer alır. Doğusunda Kocaeli, güneyinde Bursa, batısında Çiftlikköy ilçesi ve kuzeyinde İzmit Körfezi ile çevrilidir. İstanbul’a 70 km, Bursa’ya 100 km ve Yalova’ya 27 km uzaklıktadır. Nüfusu 2023 yılı itibariyle yaklaşık 35.000’dir.

Altınova otobüsleri nereden kalkıyor?

OTOBÜS VE GÜZERGAH BİLGİLERİBölümYerEski GarajHedefAltınova Merkez

Altınova dolmuşları nereden kalkıyor?

Altınova sınırları içerisinde bulunan Topçular-Eskihisar Feribot İskelesi’nden düzenlenen feribot seferleri ile İstanbul’dan kısa sürede Altınova’ya ulaşabilirsiniz. Ayrıca İznik üzerinden Bilecik ve Eskişehir’e karayolu ile de ulaşabilirsiniz.

Altınova’da neler var?

Altınova’da Gezilecek Yerler: Hersek Lagünü ve Gölü Altınova’nın Hersek köyünde bulunan göl, şehir merkezine sadece 2 km uzaklıktadır. … Geyikdere. … Altınova Değirmen Kalıntıları … Hersekzade Ahmet Paşa Camii. … Çoban Lahanası. … Atatürk Köşkü … Kaplıcaları.

Ayvalık İzmir Otogar kaç saat?

Ayvalık-İzmir arası otobüs yolculuğu ortalama 2 saat 18 dakika sürmektedir.

İzmir Ayvalık arası kaç?

Ayvalık ile İzmir arası kaç kilometre? Ayvalık ile İzmir arası mesafe yaklaşık 161 km’dir. Kamil Koç ile Ayvalık’tan İzmir’e yolculuğunuz yaklaşık 2 saat 15 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Sarımsaklı İzmir arası otobüsle kaç saat?

Sarımsaklı’dan İzmir’e yolculuk ne kadar sürer? Pamukkale Turizm ile Sarımsaklı’dan İzmir’e yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 45 dakika sürecektir. Bu süre yolculuk sırasında hava durumu ve trafik gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Kamil Koç kime ait?

Müşteri memnuniyeti ve kurucusu Kâmil Koç’un iş ahlakı prensipleri sayesinde sektöründe lider ve öncü olmaya devam etmektedir.

Kamil Koç indirimli bilet nasıl alınır?

Kamil Koç web sitesi ve mobil uygulamaları üzerinden satın alınan biletlerde %15’e varan indirimden faydalanmak için ödeme sırasında KKSALL indirim kodunun girilmesi gerekmektedir. Promosyon kodu alışveriş sepeti tutarı üzerinden indirim sağlamaktadır.

Kamil Koç’ta gece servis var mı?

Kamil Koç – İstanbul’da ücretsiz şehir içi servislerimiz günün her saati hizmetinizdedir.

İstanbul Altınova arası otobüsle kaç saat?

İstanbul’dan Altınova’ya kaç saat sürüyor? İstanbul ile Altınova arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 5 saat 50 dakika sürüyor.

Antalya Altınova hangi belediye?

Kepez Belediyesi – Altınova Sinan.

Antalya Altınova kaç?

Altınova ile Antalya arası mesafe 640 km olup, en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 9 saat 25 dakika sürmektedir.

Yalova Altınova arası kaç kilometre?

Tüm destinasyonlarımızı keşfedinÇevrimiçi ödemeEvetMesafe266 kmDirekt bağlantıEvet

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir